Algemene voorwaarden

Perles Art – Reutum 

ALGEMENE VOORWAARDEN
Betaling

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst kunt u op de volgende manier betalen:

Betaling via overschrijving

U maakt het verschuldigde bedrag over op het bankrekeningnummer met vermelding van het factuurnummer en uw naam en woonplaats.

Bank gegevens 

IBAN nr: NL12RABO0339907045 t.n.v. Perles Art

Zodra het bedrag op de rekening is bijgeschreven wordt uw bestelling zo snel mogelijk bij TNT post aangeboden. Op zaterdag worden er echter geen bestelling verstuurd, deze zullen op maandag verstuurd worden.

Verzending

De prijzen op de website van Perles Art zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. Voor verzending in bubbel enveloppe zijn de kosten binnen Nederland minimaal € 2,50. Sommige artikelen kunnen niet anders dan met pakketpost verstuurd worden, hiervoor zijn de kosten €7,95.

Verzendkosten zijn in alle gevallen voor de koper. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant.
Perles Art zorgt ervoor dat de bestelling goed en veilig verpakt wordt en levert deze af bij een vestiging van TNT Post. Perles Art is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken tijdens de verzendprocedure. U kunt er voor kiezen om de kralen aangetekend te laten versturen. Deze wijze is veiliger dan verzenden via de standaard postbezorging. De kosten die aan het aangetekend versturen verbonden zijn, zijn tevens voor rekening van de klant. Geef bij het bestellen aan op welke manier U uw bestelling verzonden wil hebben.

Afhalen

Het is mogelijk uw bestelling op te komen halen. U kunt dan contant betalen. Neemt u contact op met Perles Art.

Retourneren / ruilen

Mocht u om wat voor reden niet tevreden zijn met uw aangekochte artikelen van Perles Art, dan mag u ze binnen 7 dagen altijd retour sturen. De retour gezonden ongebruikte artikel(en) moet(en) in de originele verpakking goed en veilig verstuurd worden. Vermeld in een bijgesloten briefje duidelijk uw NAW gegevens. Verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Neem contact op met Perles Art voordat u iets retour stuurt.

Nuttige informatie

De handgemaakte glaskralen zijn allemaal annealed, maar glas is en blijft breekbaar.

Mocht je om wat voor reden niet tevreden zijn met je bestelling laat het ons weten en wij zoeken naar een passende oplossing. Bent u helemaal tevreden….. Vertel het verder!

Gebruiksaanwijzing voor sieraden en accessoires 

Om lang van de sieraden en accessoires te kunnen genieten kunt u het beste het volgende doen: Laat de sieraden of accessoires niet of zo min mogelijk in contact met water komen. Draag tijdens het douchen nooit sieraden of accessoires. Sporten met sieraden en accessoires om is ook niet aan te raden. Leg de sieraden en accessoires altijd veilig en zorgvuldig weg.

De kleuren op de foto`s kunnen net wat anders zijn dan in werkelijkheid het geval is.

INFORMATIE PERLES ART

 

Adres


Kerkstraat 108,
7667 PZ Reutum

Contact


Agenda

+31 (0)6 47 296 963
info@perles-art.nl