Glaskralen

Oorbellen – Hangers – Ringen – Herinneringskralen
GLASKRALEN KUNST PERLES ART

Perles Art is een glasatelier waar Paula Oude Hengel glaskralen brandt van o.a Moretti Effetre glas uit Murano, Reichenbach, Lausscha en Double Helix. Ze maakt kunstzinnige glaskralen met veel passie, allen met de hand vervaardigd. Geen kraal is hetzelfde. Ze zijn allen uniek en een ware blikvanger, blikvangers die het waard zijn om gezien te worden. Ze maakt kralen af tot glassieraden, afgewerkt met natuurlijke materialen zoals leer, rubber, hout, wol, vilt of Sterling zilver.

Armbanden

Alle armbanden zijn afgewerkt met goede kwaliteit leer, rubber en een rvs slot of aan siliconenelastiek.

Meer voorbeelden armbanden 

Oorbellen

De oorbellen zijn afgewerkt met rvs of nikkelvrije oorhaakjes, maar kunnen ook aan  zilveren oorhaakjes verwerkt worden. Er is gebruik gemaakt van Moretti Effetre, CIM glas, zilverglas of Reichenbah glas.

Meer voorbeelden oorbellen.

Kettingen

De blikvangers zijn verwerkt aan goede kwaliteit leer, rubber of aan een choker / gecoated staaldraad. Alle kettingen zijn afgewerkt met een goede kwaliteit  rvs buisslot. De blikvangers zijn gemaakt van Moretti  Effetre, Double Helix, Ornella of Reichenbach glas.

Meer voorbeelden kettingen

Ringen

De glastoppen zijn verwerkt op een rvs ring met schroefdraad 2,5 mm, de glastops zijn voorzien van een moertje, verankert/versmolten  in het glas, hierdoor zijn de glastop heel gemakkelijk verwisselbaar. De ringen zijn verkrijgbaar in de maten 15,5 t/m 21,5.

Meer voorbeelden ringen.

Hangers

De hangers zijn vervaardigt uit Moretti Effetre glas, Reichenbach of Double Helix.

Meer voorbeelden hangers.

Herinneringskralen

Het is mogelijk om het as van uw dierbare overledene te verwerken in een glazen kraal. Een blijvende tastbare herinnering van uw dierbare.

Meer voorbeelden Herinneringskralen

INFORMATIE PERLES ART

 

Adres


Kerkstraat 108,
7667 PZ Reutum

Contact


Agenda

+31 (0)6 47 296 963
info@perles-art.nl