Herinneringssieraden

“Een blijvende tastbare herinnering van uw dierbare”
HERINNERINGSSIERADEN
(as in glas) en holle kralen

Het is mogelijk om het as van uw dierbare overledene te verwerken in een glazen kraal. De as wordt tussen 2 lagen glas verwekt. Een blijvende tastbare herinnering van uw dierbare. Op die manier kunt u uw geliefde altijd bij u dragen. Het as veroorzaakt een mooi “bubbeltjes”-effect en kan in dekkend en in transparant glas (of een combinatie daarvan). De kraal wordt met de grootste zorg vervaardigd.

U kunt kiezen uit verschillende (transparante) kleuren en ontwerpen. In een persoonlijk gesprek kunt u al uw wensen aangeven.
U kunt de as persoonlijk aanleveren bij Perles Art of (ik adviseer u aangetekend) per post sturen naar Perles Art, Kerkstraat 108, 7667 PZ Reutum. Doe hier altijd een briefje bij met uw naam en adresgegevens. Er is ongeveer 1 a 2 theelepels as nodig om voor u een blijvende herinnering aan uw geliefde te creëren, hiervoor zijn speciale “ziplock zakjes” verkrijgbaar.

Ook de as van uw huisdier kan in een kraal verwerkt worden. Een blijvende en tastbare herinnering van uw geliefde huisdier. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Holle, herinneringskralen: Memoires Perlé…

Om dierbare herinneringen te koesteren kunt u ze laten plaatsen in een transparante holle geblazen glaskraal. Denk bijvoorbeeld een lokje haar van een dierbare overledene, een stukje van een  rozenkrans,  maar ook bijvoorbeeld  schelpenzand uit uw zo geliefde vakantieland. Een tastbare herinnering voor altijd…Memoires Perlé… Meer voorbeelden van herinneringssieraden vindt u in de Galerie / herinneringssieraden. 

Ook haartjes van uw huisdier, hond of poes of paardenmanen kunnen in een holle geblazen kraal verwerkt worden

Wilt u meer informatie mail info@perles-art.nl of bel +31 (0)6 47 296 963 

Meer voorbeelden herinneringssieraden

INFORMATIE PERLES ART

 

Adres


Kerkstraat 108,
7667 PZ Reutum

Contact


Agenda

+31 (0)6 47 296 963
info@perles-art.nl